Oriolashop.fi – tietosuojaseloste

 

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja 9.12.2013
Henkilötietolaki (523/1999) 10§ ja 24§

 

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme mitä tietoja keräämme sinulta käyttäessäsi verkkokauppojamme osoitteissa www.oriolashop.fi / www.dexalshop.fi / www.gluteenitonshop.fi ja siihen liittyviä palveluja (yhdessä ”Palvelu”) ja miten käsittelemme näitä tietoja.
Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaasi rekisteröitymään Palveluun puolestasi. Et saa käyttää Palvelua mikäli olet alle 15-vuotias.
Oriola voi ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Tiedotamme muutoksista Palvelun kautta.


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito. Rekisteritietoja käytetään Palvelun käyttäjien tunnistamiseen ja Palvelun aktivoimiseen, toteuttamiseen, hallintaan sekä tuotteiden kuljettamiseen ja laskuttamiseen ja tietojen ja ilmoitusten toimittamiseen asiakkaillemme. Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää väärinkäytösten selvittämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun kohdentamiseen.
Käytämme keräämiämme tietoja myös palveluiden ja tuotteidemme suunnitteluun ja kehittämiseen sekä Palvelun käyttäjämäärien mittaamiseen.


Mitä tietoja keräämme


Keräämme sinulta seuraavat tiedot: yhteystietosi (kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitusosoite sekä muita yhteystietoja, jotka olet antanut meille), tilaustasi koskevia tietoja (kuten maksutiedot, tiedot tilaamistasi tuotteista, toimitustavasta ja tuotteiden tilausnumeron) sekä tilanteesta riippuen muita henkilökohtaisia tietoja, joita olet antanut meille Palvelun käytön yhteydessä.
Voimme käyttää analytiikkatyökaluja kerätäksemme Palvelun käyttöä koskevia tietoja (kuten aika, sijaintisi Palvelussa, IP-osoite tai muu laitetunniste, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä) kuten myös liikkumistasi Palveluun muulta internetsivulta ja Palvelusta muulle internetsivulle.


Säännönmukaiset tietolähteet


Keräämme tiedot kun käytät Palvelua tai kun olet yhteydessä meihin Palveluun liittyen esimerkiksi sähköpostitse. Mikäli tilaat tuotteita esimerkiksi laskulla tai osamaksulla, niin voimme tarkistaa luottotietosi yhteistyökumppaniltamme.


Evästeet


Voimme käyttää evästeitä ja muita vastaavia teknologioita apuna Palvelussa. Evästeiden ja vastaavien teknologioiden avulla voimme parantaa käyttäjäkokemustasi ja tehdä Palvelun käytöstäsi paremmin sinulle personoidun.
Voit poistaa evästeet vierailusi jälkeen tai kieltää niiden käytön selaimesi asetuksissa. Tällöin jotkin Palvelun osat eivät kuitenkaan välttämättä toimi siten kuin olemme ne suunnitelleet.


Henkilötietojen luovutukset

Emme luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille ilman lupaasi tai lakisääteistä perustetta.
Palvelu voi sisältää toimintoja, jotka perustuvat ei-personoitujen ja koostettujen tilastojen tuottamiseen Palvelun käyttäjille. Nämä koosteet voivat perustua sinulta kerättyihin tietoihin. Emme kuitenkaan paljasta näiden toimintojen yhteydessä tai muutoin muille Palvelun käyttäjille sinut yksilöiviä tietoja ilman erillistä lupaasi.
Voimme käyttää alihankkijoita Palvelun tarjoamiseen ja toteuttamiseen paremman Palvelun tarjoamiseksi. Tässä tarkoituksessa henkilötietojasi voidaan siirtää alihankkijoillemme siinä määrin kuin se on tarpeellista Palvelun suorittamisen kannalta. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi tietojen tallentaminen kolmannen osapuolen ylläpitämälle palvelimelle tai Palvelun käytön analysointi.
Huomaathan, että tietojasi voidaan siirtää myös ETA-alueen ulkopuolisiin maihin, joissa ei välttämättä ole samanlaisia yksityisyys- ja tietosuojalakeja. Tällaisia tiedonsiirtoja tehdään kuitenkin vain, jos ne ovat perusteltuja sinun ja meidän välisen sopimuksen tai sinun etusi mukaisen, meidän ja kolmannen osapuolen välisen sopimuksen toteuttamiseksi.
 

Suojaus ja tietoturva

Rekisteriin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joiden on työtehtäviensä puolesta tarpeellista käsitellä tietojasi (kuten asiakaspalvelu tai Palvelun tekninen ylläpito). Rekisteritietoja säilytetään palomuurin takana alan yleisten käytäntöjen mukaan suojatuissa palvelintiloissa.


Linkit ulkopuolisille sivustoille


Palvelu saattaa sisältää linkkejä ulkopuolisille internetsivustoille tai sisältöä ulkopuolisilta sivustoilta, kuten kumppaneidemme Shop-in-Shopit, Twitter ja Facebook. Huomaathan että ulkopuolisen sisällön käyttöön sovelletaan kyseessä olevan sisällöntarjoajan omia käyttöehtoja ja tietosuojaselosteita tämän tietosuojaselosteen sijasta.


Tarkastusoikeus


Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Korjauspyyntöjä tai lisäkysymyksiä varten voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään.


Rekisterinpitäjä:
Oriola Oy
Oriolashop.fi
PL 8
02101 Espoo
info@oriolashop.fi
yritys- ja yhteisötunnus 0112282-7