Jytte

Jyttejauho vaalea

10002485

Kaikenlaiseen leivontaan ja ruuanlaittoon Loistavat leipoutumisominaisuudet Sopivat keliaakikoille, maito- ja soija-allergisille Jyttejauhot ovat luontaisesti gluteenittomia, kuitupitoisia jauheseoksia. Vaaleissa Jyttejauhossa 7,2 g/100 g. Jyttejauhot eivät sisällä vehnätärkkelystä, maitoproteiinia, laktoosia eivätkä soijaa. Sen sijaan kivennäisaineita – erityisesti magnesiumia, sinkkiä, kaliumia sekä rautaa – niissä on runsaasti. Myös B-vitamiinipitoisuudet ovat hyvät. Jyttejauhot sopivat kaikenlaiseen leivontaan ja ruuanlaittoon. Ne sopivat keliaakikoille ja myös maito- ja soija-allergisille. Jyttejauhojen leipoutumisominaisuudet ovat loistavat. Hiivaleipää leivottaessa taikina kannattaa alustaa koneella hitailla kierroksilla ja pidempään kuin vehnäjauhoja käytettäessä. Korkean kuitupitoisuutensa vuoksi Jyttejauhot sitovat enemmän nestettä kuin vehnäjauhot. Kun korvaat reseptissä vehnäjauhot Jyttejauhoilla, käytä leivissä 2/3 ja kakuissa ¾ tavallisten jauhojen määrästä.
-
+

7,30 €

Tuote lisätty ostoskoriisiSiirry maksamaan
Säilytetään kuivassa ja viileässä.
Maissijauho, perunatärkkelys, täysjyväriisijauho, perunahiutale, tattarijauho, sokerijuurikaskuitu, psylliuminsiemenkuori, sakeuttamisaineet (johanneksenleipäpuujauhe, ksantaanikumi, tarakumi).

Ravintosisältö /100 g / 100 ml

Energiaa (kJ): 1340.0 kJ
Energiaa (kcal): 320.05364 kcal
Rasvaa: 1.2 g
Hiilihydraatteja: 72.0 g
Ravintokuitua: 7.2 g
Proteiinia: 5.4 g
Suola: 0.02 g